ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Μανιτάρια πλευρώτους (στο τηγάνι)
Υλικά:
500 γρ μανιτάρια πλευρώτους
αλάτι
πιπέρι
ελαιόλαδο
1 φλιτζανάκι πετιμέζι
1 φλιτζανάκι ξύδι τύπου μπαλσάμικο
Εκτέλεση:
Ζεσταίνουμε ένα βαθύ τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, ρίχνουμε τα μανιτάρια σε μεγάλα κομμάτια και τα σοτάρουμε πολύ καλά. Στην συνέχεια βάζουμε το αλάτι και το πιπέρι και όταν είναι σχεδόν έτοιμα τα σβήνουμε με το ξύδι, το οποίο μόλις εξατμιστεί, περιχύνουμε το πετιμέζι.